REZERVACIJE

Za sve rezervacije napravljene putem web sajta dobijate specijalne pogodnosti:
Za tri i više noćenja i Hotel Vam obezbjeđuje besplatan transfer u jednom pravcu sa ili do aerodroma ili besplatan parking u hotelskoj garaži.

Garantovano najbolje cijene kao i sigurnost plaćanja preko našeg web sajta.

SEA FORT RESTORAN

A-la cart restoran Sea Fort nudi mediteransku kao i tradicionalnu kuhinju po receptima vrhunskih kuvara, specijaliteti se spremaju od domaćih namjernica, koje su prije svega uvijek svježe i prvoklasnog kvaliteta. Moderan i prijatan ambijent, odlična usluga kao i veliki izbor domaćih i stranih vina iz vinske karte restorana Sea Fort, svaki Vaš obrok će pretvoriti u pravu gozbu i uživanje.
Restoran je kapaciteta 120 mjestau zatvorenom dijelu a sa terasom taj broj se povećava i do 200, idealno je mjesto za druženje sa prijateljima.

Tokom glavne turisticke sezone doručak se služi u restoranu SeaFort i posluženje je na bazi švedskog stola. Van glavne turističke sezone doručak koji je uključen u cijenu sobe se služi a- la cart i gosti imaju tu privilegiju da sami kreiraju obrok za početak dana.

Van glavne turističke sezone u restoranu SeaFort organizujemo:

  • Svadbe
  • Rođendane
  • Poslovne ručkove
  • Bankete
  • Seminare
  • Koktele
  • Predavanja
U sklopu restorana SeaFort, organizujemo razne svečanosti kao i prijeme, svadbe rođendane, poslovne ručkove. Neponvljiv ambijent uz samu plažu i plavetnilo mora učiniće svaki vaše slavlje nezaboravnim.
Osoblje restorana SeaFort je tu da svaku vašu ideju realizuje do krajnjeg rezultata.
Restoran 01
Restoran 03
Restoran 05
Restoran 06
Restoran 07
Restoran 08
Restoran 13
Restoran 14
Restoran 17
Restoran 02
Restoran 04
Restoran 15
Restoran 11
Restoran 12
Restoran 10
Restoran 09