REZERVACIJE

Za sve rezervacije napravljene putem web sajta dobijate specijalne pogodnosti:
Za tri i više noćenja i Hotel Vam obezbjeđuje besplatan transfer u jednom pravcu sa ili do aerodroma ili besplatan parking u hotelskoj garaži.

Garantovano najbolje cijene kao i sigurnost plaćanja preko našeg web sajta.

Konferencije i seminari

Konferencije i seminari
Konferencijska sala SeaFort je moderno i funkcionalno opremljena, sa neophodnom audio i video opremom koja je neophodna za nesmetano odvijanje seminara, predavanja konferencija i sl. Kongresna sala je kapaciteta 50 mjesta, smjestena je u prizemlju Hotela, terasa koja se pruza ispred konferencijske sale predstavlja odlicno mjesto za posluzenje, pauzu pa cak zakusku u toku samog dogadjaja.

Hotel SeaFort ima pristup i sa glavnog magstralnog puta gdje se nalazi i dovoljan broj parking mjesta, blizu zeljeznicke stanice kao i u blizini autobuske stanice sto je Veoma vazno prilikom organizovanja poslovnih dogadjaja, jer je Hotel veoma pristupacan.

Prilikom korišćenja konferencijske sale SeaFort na raspolaganju svim klijentima mogu biti i restoran Sea Fort, za sve vrste posluženja kao i smještajne jedinice u Hotelu, da bi događaj protekao sto jednostavnije i na visokom nivou.

Events 10
Events 11
Events 2
Events 3
Events 4
Events 14
Events 15
Events 16
Events 18
Events 19

Vjenačanja i proslave:

Vjenačanja i proslave:
Osoblje Hotela i restorana SeaFort ce vase najintimnije trenutke kao sto su vjencanja rodjendani kao i sve druge vrste proslava uciniti nezaboravnim i jedinstvenim iskustvom za sve vase goste.

Vjenčanje na samoj plaži uz zvuk talasa kao i prijem u luksuznom enterijeru restorana SeaFort ce učiniti vaše vjenčanje kao iz bajke i upravo onako kako ste ga vi zamisljali.

Za sve vrste proslava restoran SeaFort je tu da Vam pruži jedinstvenu uslugu i kreira sve po vasoj zamisli.

Prilikom organizovanja svadbe u restoranu SeaFort apartman za mladence je poklon od Hotela za najdivniji dan u životima svih onih koji se odluče da SeaFort bude njihov izbor.


Events 12
Events 5
Events 6
Events 7
Events 9
Events 11
Events 12
Events 13
Events 17
Events 20