REZERVACIJE

Za sve rezervacije napravljene putem web sajta dobijate specijalne pogodnosti:
Za tri i više noćenja i Hotel Vam obezbjeđuje besplatan transfer u jednom pravcu sa ili do aerodroma ili besplatan parking u hotelskoj garaži.

Garantovano najbolje cijene kao i sigurnost plaćanja preko našeg web sajta.

 

O HOTELU SEA FORT

Lokacija
Apart Hotel SeaFort se nalazi na najširem djelu Sutomorske plaže, udaljen svega deset metara od iste ga čini idealnim mjestom za odmor. Prepoznatljivim kvalitetom, uslugom, kao i cjenama SeaFort se izdvaja iz kompletne ponude na ovom djelu Crnogorskog primorja.

Hotel se prostire na preko 6000 m2 i raspolaze sa 44 smještajne jedinice rasporedjene u 44 de lux apartmana, površine od 48 m2 pa do 100 m2.
Sam enterijer Hotela je izuzetno moderan i zadovoljava najvece standarde luksuza i udobnosti. Svaki apartman je bogato opremljen i posjeduje sve neophodne sadržaje za boravak.
U sklopu Hotela se nalazi i luksuzni a-la cart restoran sa velikim izborom mediteranske i tradicionalne kuhinje, prostrana terasa ispred Hotela predstavlja idelno mjesto za popodnevnu kafu uz zvuk talasa, dječija igraonica, beauty centar kao i mini market čine ovaj Hotel idealnim za porodične odmore, jer posjeduje sve na jednom mjestu. U sklopu Hotela se nalazi i podzemna garaža, kao i manja kongresna sala kapaciteta 50 mjesta.

Recepcija 01
Recepcija 04
Recepcija 05
Recepcija 07

Mini market

U glavnoj turističkoj sezoni u sklopu Hotela SeaFort se nalazi i mini market, koji gostima omogućava da nadju sve neophodne potrepštine, od prehrambrenih do kozmetičkih proizvoda i proizvoda za ličnu higijenu. Mini market je je u sklopu same zgrade Hotela tako da gosti ne gube dragocijeno vrijeme, u potrazi za prodavnicama sličnog karaktera.

Parking

Hotel posjeduje i zatvorenu garazu kapaciteta 24 mjesta, mjesta su numerisana i pokrivena video nadzorom tako da u svakom trenutku garantujemo za bezbjednost vašeg vozila. Mjesto u hotelskoj garaši je neophodno rezervisati i ova usluga se dodatno naplaćuje.

UDALJENOST

Aerodrom Podgorica: 42km | Aerodrom Tivat: 51km | Autobuska stanica: 500m | Željeznička stanica: 500m | Luka Bar: 5km

360 pogled

SEA FORT LOKACIJA